Anti-Aging Complex

Anti-Aging Complex

beschikbaar in maart

details

Anti-verouderingscomplex

Kallistia Anti-Aging Complex is vakkundig ontworpen om de zichtbaarheid van fijne lijntjes te verbeteren en de vorming van rimpels te verminderen. Slechts één schepje gemengd met 8-10oz water per dag zal de elasticiteit van de huid verhogen, de stevigheid en hydratatie verbeteren en de littekens en beschadigde huid herstellen, waardoor de algehele textuur en het uiterlijk van de huid wordt verbeterd.

Mijn Anti-Aging Complex-supplementpoeder is vakkundig ontworpen om de zichtbare tekenen van veroudering te helpen behandelen en bevat een unieke mix van ingrediënten, waaronder de belangrijkste ingrediënten:

Lustrá

Een klinisch getest ingrediënt waarvan is aangetoond dat het een hele reeks voordelen biedt, van het bevorderen van de haargroei en dikte, het verminderen van rimpels in het gezicht, het verbeteren van de huidtextuur, elasticiteit en het uiterlijk, het verminderen van huidbeschadiging door UV-blootstelling en het herstellen van het collageengehalte in de huid.

*Klinisch beeld van verandering in maximale diepte van gezichtsrimpels

Gehydrolyseerd collageen Gehydrolyseerd collageen is gewoon collageen dat is afgebroken tot verteerbare peptiden. Dit betekent dat het oraal kan worden ingenomen en gemakkelijk verteerbaar is en daarom beter door het lichaam wordt opgenomen. Biologisch Amla-fruitpoeder Amla is rijk aan antioxidanten die helpen om je een stralende huid te geven en deze gehydrateerd te houden. Hyaluronzuur Hyaluronzuur is een sleutelmolecuul voor het bevorderen en behouden van de hydratatie van de huid als het gaat om huidverzorging. Net als collageen wordt hyaluronzuur al in het lichaam gesynthetiseerd, maar agressors uit de omgeving en het natuurlijke verouderingsproces zorgen ervoor dat de productie vertraagt. Dit wonderingrediënt stimuleert je cellen om vocht vast te houden, waardoor de huid super zacht, vol en stralend wordt. 5 Strain Probiotic Blend (5 miljard CFU per portie) Probiotica kunnen een groot potentieel hebben bij het voorkomen en helpen van de huid bij eczeem, atopische dermatitis, acne en allergische ontstekingen of bij overgevoeligheid van de huid. Druivenpit extract Dit extract staat bekend om zijn antimicrobiële eigenschappen en vochtverhogend. Het helpt roodheid te verminderen, puistjes te bestrijden en is uitstekend geschikt voor een huid die gevoelig is voor acne. Keratine Poeder De huidverzorgingsvoordelen van keratine omvatten sterke hydraterende eigenschappen en verbeterde huidelasticiteit. Evenals het geven van kracht en structuur aan je haar, huid en nagels. Verwen uzelf en introduceer het Kallistia Anti-Aging Complex in uw dag. De voordelen zijn ontzagwekkend, van een stralende, jeugdigere huid tot dikker haar en minder rimpels! * Een gerandomiseerde dubbelblinde evaluatie van Lustriva op het haar en de huid van gezonde vrouwen.

49,99 €