Hair Nourish capsules 45 days

Hair Nourish capsules voor 45 dagen

beschikbaar in maart

details

Heb je elke shampoo, masker en behandeling op de markt geprobeerd, maar heb je nog steeds platte, matte lokken? De waarheid is dat gezond haar een inside job is. Hoewel producten kunnen helpen, hebben ze de neiging om het probleem alleen maar te maskeren. Echt gevoed haar is afhankelijk van een delicate balans van voedingsvoedingsstoffen die de fundamentele oorzaken van zwakte en schade aanpakken.

Ontworpen om de haargroei te bevorderen, lengtesterkte, dikte en glans aan te moedigen en de elasticiteit te behouden om verdere breuk te voorkomen, zijn Kallistia Hair Nourish Hair Care-capsules geschikt voor alle haartypes en zitten boordevol een unieke mix van vitamines en mineralen om de gezondheid van het haar van binnenuit te ondersteunen :

Vitamine A. Alle cellen in het lichaam hebben vitamine A nodig voor groei. Vitamine A speelt ook een rol bij het helpen van huidklieren om talg te produceren, een olieachtige substantie die de hoofdhuid hydrateert om de gezondheid van het haar te verbeteren.

Vitamine C. Essentieel om het lichaam te helpen collageen te produceren, een belangrijk ingrediënt voor het bereiken van die lang verwachte glans.

Biotine: Aangezien een gebrek aan biotine kan leiden tot dunner worden van het haar, is dit een belangrijk onderdeel voor de dikte en speelt het een rol bij het stimuleren van zowel haar- als nagelgroei.

Zink: speelt een sleutelrol bij celgroei en -herstel.

Deze handige capsules kunnen iedereen helpen bij het zoeken naar perfectie van het haar, maar zijn vooral handig voor mensen met een hoge druklevensstijl, stressvolle banen of mensen die regelmatig worden blootgesteld aan wind, regen, zon of zee. Slechts twee capsules per dag zullen uw lokken nieuw leven inblazen. Dus waar wacht je op? Breng je glans aan en word weer verliefd op je haar.

ebruik: Neem 2 dagelijks 1 in de morgen en 1 in de avond. Het beste kan worden ingenomen met voedsel, omdat voedsel de opname en absorptie bevordert

45,99 €