Hyperpigmentation Cleanse capsules 45 days

Hyperpigmentation Cleanse capsules 45 dagen

beschikbaar in maart

details

Je huid verdraagt ​​veel - intens zonlicht, agressieve producten, zweet, vuil, make-up ... de lijst is eindeloos. Er zijn talloze producten op de markt die zich richten op fijne lijntjes, rimpels, vlekken en littekens. Maar er is één vervelend probleem waar we minder vaak over horen: hyperpigmentatie.

Hyperpigmentatie wordt gebruikt om donkere plekken op de huid te beschrijven die worden veroorzaakt door een toename van melanine, het pigment dat de huid zijn kleur geeft. Van blootstelling aan de zon en hormonale veranderingen tot melasma en littekens, hyperpigmentatie kan worden veroorzaakt door een aantal factoren en hoewel het meestal onschadelijk is, kan het je zelfvertrouwen een flinke deuk geven.

Het goede nieuws? Het is mogelijk om het verschijnen van hinderlijke donkere vlekken te minimaliseren. Kallistia Hyper Pigmentation Cleanse-capsules zijn speciaal ontworpen om uw lichaam te ondersteunen in de strijd tegen verkleuring, bestaande donkere vlekken te helpen vervagen, dofheid aan te pakken en de huidtint te egaliseren.

Vitamine A. Vitamine A behoort tot de familie van retinoïden en is van cruciaal belang om de celvernieuwing te versnellen.

Vitamine C. Bekend om zijn ontstekingsremmende en anti-verouderende eigenschappen, helpt vitamine C ook om donkere vlekken te verlichten.

Vitamine D3. Vitamine D3 is essentieel voor de gezondheid van de huid en speelt een integrale rol bij celgroei, gezondheid en herstel.

Zoethoutwortelextract. Een echt wonderproduct voor de huid, zoethoutwortelextract bevat liquiritine, een actieve stof die overtollig melanine verspreidt. Het remt ook de productie van donkere vlekken, dus het werkt ook preventief.

Hoewel een vlekkeloze huid meestal alleen mogelijk is met een goed filter, kun je met het juiste product bijna perfect worden. Slechts twee capsules per dag zorgen ervoor dat uw huid weer op haar mooist wordt.

gebruik: Neem 2 dagelijks 1 in de morgen en 1 in de avond. Het beste kan worden ingenomen met voedsel, omdat voedsel de opname en absorptie bevordert

45,99 €