MASSADA – 000 – PEARLS&YOGURT GELATINE wTRACE ELEMENTS 200ml

Een zeer aangename, natuurlijke scrub voor dagelijks gebruik. Reinigt en peelt de huid en geeft haar glans, zachtheid en elasticiteit. De peelende eigenschappen van de parels beschermen de zuurmantel van de huid en herstellen het evenwicht. Ze versnellen de celvernieuwing en verwijderen dode oppervlaktecellen.
Voor dagelijks gebruik. Breng een kleine hoeveelheid aan op het het gezicht, de hals, en het decolleté. Masseer in met cirkelvormige bewegingen en spoel aansluitend af met warm water.
De Pearl Perfection Collectie licht uw huid op en geeft deze een stralende en jeugdige gloed. Dankzij de werking van parelpoeder van gekweekte zoetwaterparels, verrijkt aan aminozuren, krijgt uw huid terug een egale en frisse teint. Behandeling die uw huid hydrateert, verstevigt, herstelt en beschermt. Bevordert de huidvernieuwing, zonder irritatie of het overgevoelig maken van de huid tegen licht, wat resulteert in een fijne, zachte en elastische huid. De unieke samenstelling van actieve ingrediënten verminderen de spiercontracties in het gelaat voor een bepaalde duur die rimpels en expressielijnen veroorzaken. 

37,50 €