MASSADA – 092- BIO CELULAR RADIANCE DD CREAM SPF 25/PA 30ml.

Anti-pollutie (vervuiling van externe factoren zoals verkeer, fijn stof,...) dagcrème voor de dagelijkse bescherming en verzorging van de huid. Deze beschermende dagcrème met SPF25 en minerale iriserende pigmenten geeft je huid onmiddellijk een gezonde en natuurlijk stralende teint en minimaliseert huidverkleuringen, grove poriën en imperfecties. De crème heeft een lichte naturelle huidskleur en een hoog gehalte aan zuivere biologische plantenextracten, die zeer rijk zijn aan enzymen en vitaminen, die veroudering en oxidatie tegen gaan.
Deze dagcrème zorgt tevens voor een gladdere, egalere huid en beschermt je huid tegen kou, gure wind en verontreiniging. Deze DD Cream is straks ook ideaal zodra de eerste zonnestralen van de lente verschijnen, want de formule beschermt je huid tevens optimaal tegen en UVB/UVA-stralen!
Breng aan met opwaartse, cirkelvormige bewegingen over het gezicht en de hals. Kan alleen gebruikt worden als huidverzorging of onder make-up voor een volledige bescherming. Op de rijpe huid gebruik je eerst het voor jouw huid geschikte Massada serum.

49,00 €