Rose de Mer peeling


De Rose de Mer-peeling is 100% natuurlijk. 

De peeling is op basis van zeeplanten, mineralen, zouten, vitaminen en algen. Deze techniek stimuleert de celvernieuwing en zorgt voor een zichtbare versteviging van de huid. Dit zorgt ervoor dat de huid weer jong en gezond oogt en aanvoelt, zowel van binnen als van buiten.

Wanneer wordt deze Rose de Mer-peeling toegepast?

Deze peeling kan toegepast worden bij de volgende klachten of huidaandoeningen:

 • Rimpels en fijne lijntjes
 • Striae
 • Acne (huid en/of littekens)
 • Hyperpigmentatie
 • Zonbeschadigde huid
 • Pigmentvlekken
 • Grove poriën
 • Verslapping van de huid
 • Droge huid
 • Verouderde huid

De Rose de Mer-peeling

De Rose de Mer-peeling is snel en effectief en blijft lang werkzaam. Het zorgt voor een natuurlijke lift van het gezicht en verbetert de huidstructuur, elasticiteit en gaafheid. Daarnaast verbetert de peeling ook de bloedcirculatie en het zuurstofgehalte in de huid. Na de behandeling is je huid in optimale conditie. De behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Onze huidspecialist voert de Rose de Mer-peeling, indien gewenst, op verschillende plekken op het lichaam uit, waaronder het gezicht de handen en de hals.

Nazorg

Het aantal behandelingen en dus de duur van de kuur verschilt per persoon. Voorkom de eerste dagen na de behandeling contact met direct zonlicht. Besluit je wel naar buiten te gaan, bescherm de behandelde huid dan met een zonnebrandcrème met hoge factor. Draag het liefst ook geen make-up de eerste dagen na de behandeling.

Tijdens een intakegesprek kijkt onze huidspecialist of je huid voor de desbetreffende behandeling in aanmerking komt en of de behandeling past bij de klachten of de huidaandoening. Na een uitgebreide huidanalyse, stelt de huidspecialist een persoonlijke kuur samen.

Rose de Mer


Rose de Mer is een 100% natuurlijke peeling. Deze peeling is ontwikkeld om de huid weer jong en gezond te maken van binnen en van buiten. Er wordt gebruik gemaakt van een innovatieve combinatie van zeeplanten, mineralen, zouten, vitamine en algen. Rose de Mer regenereert de huid de huid met minimale aantasting. De peelings van Rose de Mer resulteren in een zichtbare verbetering bij een veelvoud aan huidaandoeningen en is geschikt voor vele huidtypen en leeftijden

Het probleem


De jonge, gezonde huid regenereert elke 21 tot 28 dagen. Dit proces wordt vertraagd of stopt naarmate we ouder worden of als de huid beschadigd is. De overtollige huidlagen blokkeren de natuurlijke vochtproductie en sluiten bacteriën en overtollige melanine op in de huid. Dit veroorzaakt een verscheidenheid aan dermatologische complicaties.

In de afgelopen tientallen jaren zijn er veel peelings ontwikkeld, maar deze zijn niet altijd zonder bijwerkingen geweest.

Onze oplossing


De Rose de Mer behandeling is veilig en wetenschappelijk getest om de meest efficiënte behandeling te creëren zonder invasieve chemische behandelingen.

De Rose de Mer behandeling dingt in de opperhuid en veroorzaakt hier de reactie die ervoor zorgt dat de huid zijn oude dode cellen loslaat. De methode waarbij zeekwarts micro beschadigingen aanbrengt op de huid zorgt voor een directe natuurlijke verjonging zonder bijwerkingen. In tegenstelling tot andere peelings kan met Rose de Mer de diepte van de peeling aangepast worden. Na het peeling proces gaan de vochtwaarden omhoog, collageen aanmaak en de algehele huidstructuur wordt verbeterd.

Rose de Mer kan ook de huid voorbereiden voor de optimale opname van actieve ingrediënten van andere behandelingen die specifieke huidproblemen kunnen aanpakken zoals acné littekens, hyperpigmentatie, huidveroudering. Met Rose de Mer als voorbereiding kunnen deze behandelingen, sneller en effectiever zijn en bovendien langer werkzaam blijven.

ROSE DE MER ZORGT VOOR HUIDVERJONGING


· Zorgt voor een zichtbare natuurlijke lift van het gezicht.
· Verminderd rimpel, fijne lijntjes en striae.
· Verbeterd huidstructuur, elasticiteit en egaalheid.
· Behandeld acné matigt huidsmeer.
· Verbeterd bloedcirculatie en zuurstof in de huid.
· Verminderd hyperpigmentatie en acné littekens.
· Verwijdert dode en beschadigde huidresten.
· Brengt de huid terug naar de optimale conditie.
· Voorkomt mee-eters.
· Herstelt schade die is ontstaan door blootstelling van de huid aan de zon.

De peeling kan op de volgende plaatsen uitgevoerd worden: Gelaat, hals, buste, buik, rug, dijen en armen. Rose de Mer is de natuurlijke methode om een mooiere, jongere en rimpelloze huid te verkrijgen voor zowel vrouwen als mannen!

Deze peeling kan je op de volgende plaatsen uitgevoerd worden:

Gelaat, hals, buste, buik, rug, dijen en armen.

Rose de Mer is de natuurlijke methode om een mooiere, jongere en rimpelloze huid te verkrijgen voor zowel vrouwen als mannen!

De nabehandeling?

 • je mag' NIKS OP DE HUID SMEREN VAN CREME' OF MAKE-UP doe je dit wel dan mag je deze geduurde 4 dagen niet afdoen.
 • ook SAUNA'S, SPORTEN WAORDT NA DE BEHANDELING GEDUURDE 4TOT5 DAGEN AFGERADEN.

als je huid gaat schilferen naar 3-4 dagen mag

na de rose de mer ben je verplicht de unstress behandeling te doen Een week na de behandeling voor een mooier en beter resultaat doe je dit niet wordt deze behandeling niet uitgevoerd of hij wordt light uitgevoerd.